Alközpontjaink

Klubunk központja Budapest, de két alközpontja is van egyesületünknek. Az egyik alközpont Kiskunfélegyházán, a másik Siklóson található. Mindkét alközpontunk az említett helyszíneken önállóan működik, célja pedig az, hogy a legtehetségesebb labdarúgók minél hamarabb a budapesti központ utánpótlás csapataiba kerüljenek, majd később a felnőtt csapat tagjaivá váljanak.

Bács-Kiskun megyében az összes Bozsik korosztályban indulnak csapataink, valamint az U15-ös leány bajnokságban is versenyez klubunk. A Kiskunfélegyházi Alközpontunk vezetői Siber Rita, és Siber Mátyás a tavalyi ezüstérmes futsal csapatunk edzői remek munkát végeznek csapataikkal, amelyre nem csak a tavalyi futsal ezüstérem a jó példa, hanem az is, hogy három náluk nevelkedett játékos (Siber Glória, Siber Szófia, Vámos Viktória) is húzóembere az U16-os kiemelt bajnokságban szereplő csapatunknak.

 

Siklóson Bircsák Gyula, és Kovács József vezetésével folyik a munka. Baranya megyében is több Bozsik korosztályunk szerepel, emellett pedig U14-es, és U16-os megyei bajnokságba is neveztek csapataink. Siklóson már U19-es lányok is vannak, akik jelenleg az U19-es Dél-Keleti csoport bajnokságában versenyeznek.

Mindkét helyszínen a képzés szerves részéhez tartozik a futsal, télen a megyei futsal bajnokságban is részt vesznek csapataink minden korosztályban.