Veretlenül az élen

A Bács-Kiskun megyében zajló U15-ös bajnokságban már november elején véget értek az őszi küzdelmek. Csapatunk minden mérkőzését fölényesen nyerte meg: 68 gólt szereztek a lányok, és csak négyet kaptak. Bár a Madarasi SE csak három ponttal van lányaink mögött az ezüstérmes pozícióban, nem veszélyeztetik Siber Glóriáék első helyét, hiszen az egymás elleni mérkőzésüket 9-0-ra nyerte a Siber Rita, és Siber Mátyás által vezetett csapatunk. Nem túlzás tehát kijelenteni, hogy ebben a bajnokságban nagy esély van az aranyérem megszerzésére.
Ahogyan a bajnokságban, úgy a góllövők versenyében is Astrás játékosok állnak az élen. Siber Glória vezeti a bajnokság góllövőlistáját 29 találattal, második helyen testvére Szofi 20 gólos. A harmadik helyen Pöszmet Eszter 10 gólos, Vidéki Orsolya 6, Csenki Mária 2, és Gál Tímea 1 gólt szerzett.
Siber Glóriát, Siber Szófiát és Vámos Viktóriát, már többen ismerhetik, hiszen az országos nagypályás kiemelt U16-os bajnokságban induló csapatunknak is húzóemberei. Mellettük még több tehetséges lány is rúgja a bőrt Kiskunfélegyházán, ennek az eredménye ez a remek őszi menetelés. Érdemes tehát megosztani a Bács-Kiskun megyei U15-ös csapatunk játékoskeretét, mert biztosak vagyunk benne, hogy néhányukkal az országos bajnokságokban is találkozunk még.
A Bács-Kiskun megyei U15-ös csapatunk kerete: Csenki Mária, Gál Tímea, Kővágó Zsuzsa Noémi, Petróczi Tímea Katalin, Pöszmet Eszter, Siber Glória, Siber Szófia, Szabó Hajnalka, Varga Bernadett Napsugár, Vámos Viktória, Vidéki Orsolya.

 

Gratulálunk lányok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük