Futsal kategória bejegyzései

Ezüstérem a Magyar Kupában

2019/2020 Női Futsal Magyar Kupa döntő
Szombathely, Savaria Aréna 2020. február 23.

Astra Car-Bay Kiskunfélegyházi Bulls FC – Agenta Girls Szekszárd FC 3-4 (2-1)
g: Dorner Dóra (16.) Beke Adrienn (20., 37.) ill.  Kiss Gabriella (8., 21., 28.), Megyeri Boglárka (40.)

Nehéz erről a mérkőzésről írni, hiszen aki úgy ült le vasárnap 11.00 órakor megnézni a Magyar Kupa döntőt, hogy nem volt érintett egyik csapat oldaláról sem, annak igazán nagy csemege volt ez a fordulatos, és izgalmas kupadöntő. Ha viszont bármelyik csapat szurkoló táborát nézzük, nyílván ők végigizgulták az egész találkozót, és a végén a szekszárdi szimpatizánsok örülhettek. Nekik is könnyebb írni a találkozóról, mint annak, aki a vereségben érintett csapat szurkolója. Aki talán még el sem hiszi, hogy ez megtörténhetett, mint ahogy valószínűleg csak a nagyon vagányok tettek volna nagyobb összeget a tippmixen a Szekszárd győzelmére. Mindössze az előző találkozókból, és a bajnokságban elfoglalt helyezésekből kiindulva lehet ezt mondani, de a Kupadöntő, -ahogy minden döntő kicsit más, mint egy “sima” bajnoki mérkőzés-, az más kávéház…, egy mérkőzésen megtörténhet bármi, és ezt, -a mérkőzést látva- a szekszárdi játékosok pontosan tudták…

Az első játékrész nehezebben indult a vártnál, hiszen hiába birtkolta csapatunk többet a labdát, és alakított ki helyzeteket ellenfele kapuja előtt, a vezetést a 8. percben Kiss Gabriella találatával a Szekszárd szerezte meg. Nyolc percig -volt az több is a tiszta játékidő miatt- nem született találat, de ebben a periódusban is inkább lányaink veszélyeztettek. A 16. percben aztán Dorner Dóra találatával megtört a jég, és Beke Adrienn bombájával a félidő vége előtt már a vezetést is megszerezte csapatunk. A szünet nem jött jókor, legalábbis ezt lehetett érezni, hiszen a második játékrész elején egy szép támadás végén azonnal egyenlített a szekszárdi csapat. Astra nyomás, szekszárdi önfeláldozó védekezés jellemezte a találkozót ezután is, és bizony az sem segítette csapatunk dolgát, hogy a 25. percben Ganczer Hajnalkát második sárga lappal kiállították a játékvezetők. Mindkét csapat nagyon akarta ezt a kupagyőzelmet, hiszen elképesztő küzdelem folyt végig a pályán, de a 28. percben ismét jött Kiss Gabi, és újra ellenfelünk vezetett (3-2). Csapatunk az utolsó 10 percben tényleg mindent egy lapra feltéve támadott, és helyzeteket is ki tudott alakítani, de ezek rendre kimaradtak. Aztán a 37. percben ismét jött Beke Adrienn, és óriási gólt akasztott szabadrúgásból a kapu jobb felső sarkába. (3-3) Három perc volt még hátra, de elképesztő hosszú volt ez a idő, már csak azért is, mert ebben a három percben is lányainknál volt a labda, adódott helyzet csapatunk előtt most is, de egyszerűen nem találtak játékosaink a szekszárdi kapuba. 6 másodperc..ennyit mutatott az eredményjelző tábla, mikor az Astránál volt a labda, az utolsó esély még a rendes játékidőben. Biztos vagyok benne, hogy volt olyan szurkoló, aki már “berendezkedett” a hosszabbításra, de végül nem lett ráadás..labdavesztés…szekszárdi kontra, és az utolsó másodpercben Megyeri Boglárka gól..hihetetlen..
A Szekszárdi együttes nyerte a kupát, és nem lenne korrekt ha azt írnánk, hogy érdemtelenül..csak gratulálni tudunk nekik, csapatunknak pedig még egy ideig biztosan fájni fog ez az ezüstérem…

Ugyanakkor az is igaz, hogy kilenc alkalommal final fourba jutni sem kis dolog, (kilencből hat alkalommal győztünk is) és korábban is volt rá példa, hogy ezüstéremmel zártak lányaink. Most már csak egy cél lebeghet a szemek előtt, a bajnoki cím, amiért ezek után biztosan mindent meg fognak tenni a lányok.

Idővel pedig ez az ezüst is szépen csillog majd!

HAJRÁ ASTRA!

 

Remekül sikerült felnőtt futsal csapatunk őszi szezonja

NBI-es futsal csapatunk a nyáron teljesen átalakult, a jelenleg sérült Godvár Katalin kivételével egy játékos sem maradt az előző keretből, így gyakorlatilag teljesen új csapatot kellett építenie Dombó Jánosnak. Az igazolások remekül sikerültek, hiszen Benkő Mónika, Szennai Adrienn, Beke Adrienn, Hargas Annamária, Varga Adél, Vígh Renáta, Mátyás Noémi, Mogyorósi Zsuzsanna, Ganczer Hajnalka, valamint Urbán Anett, Csizi Fanni, Dorner Dóra is amellett döntött, hogy ebben a szezonban Astrás mezben lép pályára.
Az, hogy milyen erősségű ez az együttes, tulajdonképpen már az első bajnokin megmutatkozott, hiszen 4-4-es döntetlent sikerült elérni a bajnokság nagy esélyesének kikiáltott TFSE ellen. A második fordulóban ugyan fordulatos mérkőzésen Debrecenben vereséget szenvedett a csapat (4-3), de az ezután következő négy mérkőzését magabiztosan nyerte. Pontosabban hármat, mert a Szekszárd elleni mérkőzést játék nélkül kapta meg csapatunk, miután ellenfelünk nem utazott el a találkozóra. (Astra-Vénusz 4-3, Gyula-Astra 1-3, Astra-Tolna 4-0, Astra-Szekszárd 3-0). A 7. fordulóban a tavalyi bajnok, de több kulcsjátékosát elvesztő Hajdúböszörmény együttese volt az ellenfél, és bár csapatunk volt a találkozó esélyese, rengeteg helyzet maradt ki, így  3-3-as döntetlennel zártak lányaink.
A HTE elleni döntetlen után viszont szinte taroltak Varga Adélék, hiszen remek formában, nagy fizikai fölénnyel, szép játékkal legyőzték a TFSE-t 4-2-re, majd a DEAC-ot 6-2-re, illetve a Miskolci Vénusz együttesét 9-1-re. Az utolsó őszi fordulót a Gyulai Amazonok ellen tavaszra halasztották, így tulajdonképpen a TFSE-DEAC találkozó eredményétől függött, hogy sikerül-e a téli szünetet az első helyen zárni. Sikerült, hiszen 6-1-re nyert a TF, és így hiába játszott csapatunk kevesebb mérkőzést, gólaránnyal így is az első helyről várják a lányok a januári folytatást.
Nagy utat tett meg a csapat öt hónap alatt, rengeteget dolgoztak azért a lányok, hogy a csapat mondhatni szinte tökéletes szezont zárjon. Azért is mondhatjuk tökéletesnek, mert ha a tavalyi utolsó őszi forduló után megnézzük a tabellát, (akkor a 10. forduló után mehettek téli szünetre a csapatok) akkor láthatjuk, hogy bár ott is az élen álltak Dombó János lányai, de csak 19 pontjuk volt, 37 rúgott, és 27 kapott góllal. Most a 10. forduló után 23 pontja van csapatunknak, 43 gólt szereztek a lányok, és csak 20-at kaptak

A házi góllövőlista élén Beke Adrienn áll 13 találattal, Varga Adél 7, Urbán Anett 6, Ganczer Hajnalka pedig öt gólt szerzett. Érdekesség, hogy kapusunk Hargas Annamária is feliratkozott a gólszerzők közé, két gól fűződik a nevéhez, ahogyan Szennai Adrienn is kétgólos. Rajtuk kívül pedig még Benkő Mónika (1), és Csizi Fanni(1), Mogyorósi Zsuzsanna (1), Mátyás Noémi (1), Vígh Renáta (1) volt eredményes.

A Női Futsal Magyar Kupában a legjobb nyolc között várja csapatunk a folytatást, ahol a négy közé jutásért a HTE lesz az ellenfél. A továbbjutás két mérkőzésen dől majd el, az elsőt január 19-én Hajdúböszörményben játsszák a csapatok. Amennyiben lányaink sikerrel veszik ezt az akadályt, akkor zsinórban nyolcadjára játszana csapatunk a Final Fourban, amely még egyik klubnak sem sikerült soha.

Vezetőedzőnk, Dombó János értékelése az őszi szezonról:
“Nehéz, és munkás féléven vagyunk túl, ahol azt gondolom, hogy sikerült a rövidtávú  céljainkat elérnünk, de nem dőlhetünk hátra, hiszen a bajnokság érdemi része gyakorlatilag csak most fog elkezdődni. Köszönöm minden játékosomnak, segítőmnek az áldozatos munkáját, és nagyon boldog, békés, és áldott karácsonyt kívánok mindenkinek.”

Lányaink hétfőn zárják az évet, de sok pihenő nem lesz, hiszen december 21-én még lesz egy “fellépésük” a Karácsonyi Fociparádén Szigetszentmiklóson, január 5-én pedig már újra bajnoki mérkőzés vár a lányokra, méghozzá a remek formában lévő Tolna otthonában.

 

 

U15-ös csapatunk bent van a döntőben!

Szombaton és vasárnap zajlottak a Pest megyei U15-ös leány bajnokság helyosztói, illetve két csoportban a felsőház küzdelmei a négyes döntőért. A kettes számmal jelzett csapatunk a középház 1-es csoportjában próbálta kiharcolni a minél jobb helyezést. A lányok nagyon igyekeztek, de a Veresegyház csapata kiemelkedett a mezőnyből, és hiába játszott másik két ellenfelével döntetlent csapatunk, jobb gólaránnyal csak a negyedik helyen tudta zárni a csoportot. (A Szent Pál Akadémia ellen 0-0, a Piliscsaba ellen pedig 1-1 lett az eredmény. Gólunkat Halász Anna szerezte.)
Astra I-es csapatunknak a final fourba jutás volt a cél. A két felsőházi csoportból az első két helyezett jutott tovább a február 23-i döntőbe. Csapatunkban sok volt a beteg, de még így is sikerült kiharcolni a döntőbe jutást. A KISE ellen kezdtek lányaink, ahol 1-0-ás félidőt követően, 3-2-re győzött csapatunk. Góljainkat Godzsa Ivett, és Kirchner Anna (2) szerezték.
A második mérkőzésen az Isaszeg Bázis SC ellen játszott csapatunk, amely együttes tulajdonképpen az MTK teljes játékoskeretét foglalja magába. Nagyon igyekeztek a lányok megnehezíteni ellenfelük dolgát, ez az első félidő feléig sikerült is, akkor 2-1 volt az állás az “MTK-sok” javára. Ezután kicsit ellépett ellenfelünk, hiszen a félidőben 3-1-re majd a második játékrész elején már 4-1-re is vezetett az isaszegi gárda. Lányaink azonban nem adták fel, még egy gólt tudtak szerezni, így 4-2-re végződött a találkozó. Góljainkat Kirchner Anna szerezte.
A célt sikerült elérni, lányaink bejutottak (csak úgy mint tavaly) a legjobb négy csapat közé a Pest megyei U15-ös leány Futsal7végén, ahol az elődöntőben az Airnergy FC-vel csapnak majd össze.

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Több csapatunknak is véget ért a téli futsalbajnokság

U11-es és U13-as csapatunknak véget ért a téli Futsal7vége sorozat. Az utolsó csoportmérkőzéseken vettek részt lányaink az elmúlt hétvégén, ahol két-két mérkőzéssel zárták a tornát. Az egyik mérkőzés mindkét korosztályunknak jól sikerült, az U13 2-2-es döntetlent játszott a Dunaújvárossal, U11-es csapatunk pedig szoros mérkőzésen 6-4 arányban maradt alul a Taksony SE ellen úgy, hogy félidőben még döntetlen volt az állás. Ezután sajnos megsérült a kapusunk, és így a fiúk nyertek, de nagy dicséret illeti a lányokat a négy lőtt gólért.
A BLSZ által szervezett országos futsal-bajnokságok csoportmérkőzései is véget értek, és bár nem jutottak tovább a lányok sem az U15-ös, sem pedig az U13-as tornán minden dicséretet megérdemelnek, hogy fiúk ellen végigküzdötték ezeket a sorozatokat. Ez a legkisebbekre is vonatkozik, még úgy is, hogy talán az U11-es korosztályban volt a legkisebb a különbség a fiúk, és a lányok között. Érdekes volt látni, tapasztalni azt, hogy a fiúk ellen milyen energiákat tudtak mozgósítani a lányok, végigküzdötték az összes mérkőzést eredménytől függetlenül, és ha már annyit sikerül elérni, hogy csapatainktól ezt a mentalitást láthassuk a lányok elleni mérkőzéseken is, akkor mindenképp hasznosnak ítélhetők meg a fiúk elleni csaták.
Baranya megyében folytatódott az U19-es leány bajnokság, ahol csapatunk az MLE csapataival vív mérkőzéseket. Az első fordulóban két döntetlent értek el a lányok az MLE “piros”, és “fehér” gárdái ellen. Ezen a hétvégén az első mérkőzésen a “pirosak” ellen folytatódott ez a sorozat, szintén 2-2-re végződött a mérkőzés, a “fehér” pécsiek ellen azonban 10-2-re alulmaradt csapatunk. A harmadik, egyben utolsó fordulóra szombaton kerül majd sor.

A mérkőzések jegyzőkönyveit a korosztályokra kattintva lehet megtekinteni:

U11

U13

U15

U19

Bács-Kiskun megyében a legjobb U17 futsal csapat a miénk!

Izsákon ma zajlott az U17-es leány futsal megyei döntője, ahol érdekelt volt klubunk is. Csapatunk hat meccset vívott a bajnoki címért, ötöt meg is nyert, és egy 2-2-es döntetlent játszott az Izsáki Sárfehér SE csapatával. Lányainknak igen csak meg kellett küzdeni azért, hogy a végén aranyérem kerüljön a nyakukba, hiszen egy mérkőzés csak 15 perces volt, és így végig koncentrálni, hajtani kellett csapatunknak a győzelemért. A házi gólkirálynőnk a tornán Siber Glória lett kilenc találattal, rajta kívül testvére Siber Szófia (3), Rakovszky Fanni (2), illetve Szűcs Vivien talált még az ellenfelek kapujába.

A mérkőzések részletesen:

Mercedes-KLC – Astra HFC 0-3

g: Siber Glória (2), Siber Szófia

Kerekegyházi SE -Astra HFC 0-2

g: Siber Glória (2)

Astra HFC – Izsáki Sárfehér SE 2-2

g:Siber Szófia, Siber Glória

Astra HFC – Kiskunhalasi FC 3-0

g: Szűcs Vivien, Rakovszy Fanni (2)

Astra HFC – Méhecskék SE 1-0

g: Siber Glória

LUA – Astra HFC 0-4

g:Siber Glória (3), Siber Szófia

U17-es Bács-Kiskun megyei futsal bajnokaink: Török Noémi – Rakovszky Fanni, Pöszmet Eszter, Horváth Viktória, Szűcs Vivien, Siber Glória, Siber Szófia, Vidéki Orsolya

Edzők: Siber Mátyás és Siber Rita

Gratulálunk a lányoknak, és persze az edzőknek is!

 

U15-ös csapatunk középdöntős

A Pest megyei U15-ös leány bajnokságban vasárnap zajlottak az utolsó mérkőzések a csoportokban. Csapatunk két kerettel vágott neki a sorozatnak, melyből az egyikben (Astra II.) a fiatalabb, leginkább U14-es korú játékosaink léptek pályára, a másikban (Astra I.) pedig az U16-os lányaink küzdöttek. Mindkét csapatunk remekül szerepelt a csoportmérkőzéseken, a “nagyok” gyakorlatilag nem tudtak hibázni, és hat győzelemmel zártak, mellyel a “C”-csoport első helyét meg is szerezték. A kisebbek pedig négy győzelemmel, és két vereséggel végeztek, ami remek teljesítmény, hiszen az itt játszó lányaink nagyobb része két évvel fiatalabb, mint a kiírt korosztály. A “kicsik” a harmadik helyen végeztek a csoport-tabellán.
A lebonyolítás a továbbiakban a következő: mindhárom csoport (A,B,C) első két helyezettje középdöntőben küzd majd meg a négyes döntőbe jutásért két csoportban. A további csapatok az azonos pozícióban végzettekkel játszanak majd csapatonként további 2-2 mérkőzést. A harmadik szakaszban már csak a négyes döntőre kerül sor, ahova a két felsőházi csoport első, és második helyezettjei jutnak be.

A “C” csoportból az egyes számmal jelzett csapatunk mellett a TFSE lányai jutottak a közdépdöntőbe. A másik két csoportból az Isaszeg Bázis FC (tulajdonképpen az MTK játékosai), a Jászberényi FC, valamint a KISE gárdája jutott tovább. (A hatodik csapat kiléte egyelőre még nem biztos, mert az adatbankban az Airnergy és a Szent Pál Akadémia mérkőzésére látszólag nem került sor, és így /számunkra/ még kérdéses melyik csapat a továbbjutó) A középdöntőben, ahogy fent említettük két csoportban zajlanak tovább a küzdelmek, de arról, hogy lányaink melyik csoportba kerülnek, még nincsenek információink.

Szép volt lányok, csak így tovább!

A “C” csoport végeredménye (a mérkőzések IDE kattintva megtekinthetők)

Gólokat is szereztünk

Múlt hétvégén minden utánpótlás csapatunk fiúk ellen lépett pályára a téli futsal-bajnokságokban. A lányok igyekeztek megnehezíteni a fiúk dolgát, ez kisebb-nagyobb sikerrel össze is jött nekik. A legszorosabb mérkőzést U13-as csapatunk játszotta a dömsödi fiúk ellen, ahol nem csak hogy gólt szereztek a lányok, de rengeteg helyzetet is ki tudtak dolgozni, nem sok hiányzott ahhoz, hogy meglepetést okozzanak. Ebben a bajnokságban már játszottunk szoros mérkőzést fiúk ellen, reméljük, hogy legközelebb még több helyzetet sikerül értékesíteni, és akár pontot is tudnak szerezni a lányok.
Jövőhéten ismét pályára lépnek csapataink a Pest megyei Futsal7vége keretein belül, de ezúttal nem csak fiúk ellen. Folytatódik ugyanis az U15-ös leány bajnokság is, ahol a csoportmérkőzéseken továbbra is két kerettel lép pályára klubunk.

U13-as lányaink pedig a Budapesti Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságban játszanak ismét fiúk ellen.

Hajrá lányok!

 

Folytatódtak a Futsal7végék

Szombaton és vasárnap is érdekelt volt csapatunk a Pest megyei Futsal7végén. Szombaton elkezdődtek az U15-ös leány bajnokság küzdelmei, ahol két csapattal is indult klubunk. A torna rögtön csapataink egymás elleni mérkőzésével kezdődött. A lányoknak nem volt könnyű egymás ellen meccselni, hiszen naponta együtt edzenek, és egymásért küzdenek, de ezen felülemelkedve sikerült egy remek mérkőzést játszaniuk egymással. Ezután mindkét csapatunk 1-1 mérkőzést játszott még a játéknapon, mégpedig a Csepel FC gárdájával, amely mérkőzéseket mindkét csapatunk győzelemmel zárta.

A mérkőzések jegyzőkönyvei IDE kattintva megtekinthetők.

Vancsik Zsolt utánpótlás edző, Astra II. csapat: “Törökbálinton voltunk Pest megyei futsal U15 leány tornán, ahol két mérkőzést játszottunk. Az első meccsen hazai rangadót vívtunk a Király Bianka vezette U15 Astra csapata ellen. A mérkőzést  egy kicsit megilletődve kezdtük, az idősebb és tapasztaltabb csapattal szemben, inkább védekeztünk, és próbáltunk új játékelemeket gyakorolni. Végül 2:0-ra győztek a nagyobbak. A második mérkőzésen a szintén idősebb, és fizikálisan erősebb Csepellel játszottunk, a lányok itt már felszabadultan, és csapatként játszottak, sikerült is győznünk 3:2-re.”

Gratulálunk minden játékosunknak!

Vasárnap került megrendezésre az U13-as korosztály játéknapja Bugyin, ahol ismét profi rendezés várt a csapatokra. Lányainkra ezúttal is nehéz ellenfelek vártak, hiszen a Szigethalom II. és III. , valamint a Csepel FC  is jelentős játékerőt képviselő fiú csapattal nevezett a tornára. Ebben a korosztályban már kiütközik a fiúk fizikai fölénye, főleg úgy, hogy csapatunkban több U11-es korosztályú leány is pályára lépett, akik alig néhány hónapja látogatják edzéseinket. Gólt ezúttal nem sikerült szereznünk, kellemetlen perceket ellenfeleinknek annál inkább. Fontos megemlíteni, hogy először szerepeltünk két korosztályból összeállított csapattal, és a lányok az első perctől kezdve csapatként viselkedtek.

Hatalmas gratuláció illet minden résztvevőt!

Bakonyi Csaba utánpótlás edző: “Hallatlanul büszke vagyok a lányokra, mert minden jelenlevő a tudásának maximumát nyújtotta, és végig csapat voltunk. El kell fogadnunk, hogy a fiúk erősebbek, hiszen több éve, ideje futballoznak, mint lányaink. Köszönöm a szigethalmi és a csepeli csapatnak, hogy  végig ellenfélként álltak hozzánk, nem becsülték le a lányokat, valamint, köszönjük minden szurkolónknak, hogy eljöttek, és buzdítottak minket!”

U11-es csapatunk január 19-én, U13-as csapatunk január 20-án folytatja küzdelmeit a PMF7vége keretében Dunavarsányban, az Árpád Fejedelem Általános Iskola tornatermében.

Szép volt lányok!

Hajrá Astra!

 

 

 

Fölényes győzelem a Magyar Kupában!

KRSE-Ludovika – Astra-Herbária Kiskunfélegyházi Bulls FC 1-7

NBI-es csapatunk ma délután lépett pályára a futsal Magyar Kupában a másodosztályú KRSE-Ludovika ellen. A papírforma csapatunknak kedvezett, és ennek megfelelően szinte az első másodpercekben a vezetést is sikerült megszerezni Krascsenics Csilla góljával. Futószalagon gyártotta csapatunk a helyzeteket, ennek ellenére váratlanul Oláh Adrienn góljával egalizálni tudott a hazai gárda. Az első játékrész után még döntetlen állást mutatott az eredményjelző tábla, de a második játékrészben csapatunk magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, és a rengeteg helyzet, és lehetőség után végre góloknak is örülhettünk. Sipos Lilla kétszer (az egyik lövése ellenfélről pattant a hálóba), Dikanová Dominika szintén kétszer talált ellenfelünk kapujába, valamint Krascsenics Csilla, és Kiss Gabriella is mattolni tudta a KRSE hálóőrét, így végül 7-1-re győzött csapatunk.

A futsal Magyar Kupában a legjobb négybe kerülés két mérkőzésen dől el. A nagyarányú győzelem, és a játék képe alapján csapatunk nyugodtan várhatja a visszavágót, amelyet  január 26-án játszanak majd Kiskunfélegyházán.

A mérkőzés jegyzőkönyvét ITT lehet megtekinteni!

Elkezdődtek a téli futsal-bajnokságok

Vasárnap Kiskunlacházán megkezdődtek a Pest Megyei Futsal7vége küzdelmei. Korán reggel U11-es csapatunk kezdte meg a tornát, majd délután az U13-as korosztály lépett pályára. Ezzel egyidőben U16-os csapatunk a Budapesti Labdarúgó Szövetség által kiírt U15-ös tornán vett részt Hidegkúton. Csapataink megjelenése már alapjaiban is meglepetést okozott, hiszen rajtunk kívül csak fiú csapatok vettek részt a tornán. A második meglepetés az volt, hogy lányaink milyen ügyesen bánnak a labdával, szebbnél-szebb gólokkal örvendeztették meg a kilátogató szurkolókat. Öröm volt látni, hogy a fiúk erőnléti fölényét technikával igyekeznek kompenzálni játékosaink, és nem ijednek meg a párharcoktól sem.

U11-es csapatunk három mérkőzést, U13-as csapatunk két mérkőzést játszott a tegnapi tornán. U16-os lányainknak az egyik mérkőzése edzőmérkőzéssé alakult, mert ellenfelük nem tudott kiállni, így hivatalosan csak egy mérkőzés került bejegyzésre az adatbankban.

Bár mindent megtettek lányaink a siker érdekében, de nem sikerült egyik mérkőzésen sem győzni.

Nem távoztak azonban szomorúan csapataink egyik helyszínről sem, hiszen tudják, hogy a fiúk elleni mérkőzések segítik a fejlődésüket, emellett pedig remek volt a hangulat is, a lányok jól érezték magukat mindegyik tornán.

Gratulálunk lányok, csak így tovább!

A futsal mérkőzések jegyzőkönyvei a korosztályokra kattintva megtekinthetők!

U11

U13

U15