Futsal kategória bejegyzései

Kétgólos győzelem Szekszárdon!🤩⚽👏

Női Futsal NBI 5.helyért 2. mérkőzés
g: Nagy-Cseke Vivien (28., 38.), Kágyi Árvácska (20.) ill. Csolti Réka (6.,7., 27.), Hargas Annamária (17.), Dorner Dóra (2.)
Női futsal csapatunk ma eldöntötte az ötödik hely sorsát, hiszen 5-3-ra nyert Szekszárdon az ötödik helyért folyó párharc második mérkőzésén.
Ezúttal nem volt szükség hosszabbításra sem, hiszen csapatunk már a mérkőzés 17. percében 4-0-ra vezetett Dorner Dóra, Csolti Réka (2), és Hargas Annamária góljaival. Az első játékrész vége előtt Kágyi Árvácska ugyan szépíteni tudott, de a második félidő első találatát is csapatunk szerezte, pontosabban Csolti Réka, aki így ezen a találkozón is mesterhármassal vette ki részét a győzelemből!
Bár a szekszárdiak még lőttek két gólt (Nagy-Cseke Vivien volt eredményes), csapatunk 5-3-ra nyert, és így az 5. helyezést szerezte meg a 2020/2021-es Női futsal bajnokságban.
A bajnokság ugyan véget ért csapatunk számára, de még lesz lehetőség a lányoknak szurkolni, hiszen még vár csapatunkra a Futsal Magyar Kupa négyes döntője, melyre várhatóan május elején kerül majd sor!
Hajrá Astra!🤗💪

Bronzérmes U17-es lány futsal csapatunk!🤩

Ezzel a hétvégével lezárultak az U17-es futsal bajnokság küzdelmei. Csapatunk utolsó mérkőzése a Budaörs ellen elmaradt, mert ellenfelünk betegség miatt nem tudott pályára lépni, így lányaink bezsebelték a három pontot, és ezzel három ponttal megelőzték a Tolna együttesét, akikkel végig fej-fej mellett haladtak a bronzéremért való küzdelemben.

Csapatunkból Czinege Eszter lett a házi gólkirálynő 28 találattal, rajta kívül Czinege Enikő (8), Csenki Mária (4), Kádár Kíra (3), és Gál Tímea (1) osztozott még az összesen 50 szerzett találaton.

Ez a bronzérem azért is értékes, mert szinte teljes új csapattal vágott neki Abonyi Péter együttese ennek a bajnokságnak, és voltak olyan lányok, akik még csak ebben a szezonban ismerkedtek meg ezzel a sportággal.

Reméljük, hogy ez a siker motiválja majd őket a továbbiakban is!

Bronzérmes csapatunk névsora: Milóczki Lilla, Czinege Eszter, Czinege Enikő, Szénási Viktória, Gál Tímea, Csenki Mária, Szabó Hajnalka, Hajagos Vivien, Besze Boglárka, Kádár Kíra, Petróczi Tímea 

edző: Abonyi Péter

Szép volt lányok! Gratulálunk!👏

A Krascsenicsek párharcából Csilla került ki győztesen

Női Futsal NBI 9. forduló

Astra HFC-Üllő – DEAC 1-4 (0-1)
g: Kota Gabriella (36. büntetőből) ill., Nagy Anikó (13.), Üveges Katalin (24.), Horváth Viktória (30.), Fülöp Diána (36.)

Utolsó bajnoki mérkőzését játszotta ebben az évben felnőtt női futsal csapatunk. A csúcsrangadót a DEAC ellen Üllőn rendezték, a Futsal Hungary jóvoltából pedig minden szurkoló láthatta a két élen álló együttes csatáját. 

A találkozón sokáig nem született találat, pedig helyzetek akadtak bőven mindkét oldalon. Úgy tűnt, hogy a debreceni együttes inkább kontra támadásokból próbált építkezni, azonban csapatunk is igyekezett kihasználni ellenfele gyors kontrák utáni lassabb visszarendeződését, így nagyobb ziccereket is ki tudott alakítani Torma Lilla kapuja előtt. Csolti Réka, és Ganczer Hajnalka is ajtó-ablak helyzetben hibázott, és ez a 13. percben meg is bosszulta magát, amikor Krascsenics Csilla lövése Nagy Anikó elé pattant, neki pedig nem volt nehéz dolga az üres kapuba találni, így megszerezte a vezetést a DEAC együttese. Az első játékrészben több találat már nem született, pedig mindkét együttesnek lett volna még lehetősége a gólszerzésre.

A második játékrészben csapatunk birtokolta többet a labdát, de Krascsenics Csilláék védekezését nagyon nehéz volt feltörni, ráadásul a 24. percben a DEAC előnye kétgólosra nőtt, amikor Üveges Katalinnak is sikerült bevenni Hargas Annamária kapuját. Mivel csapatunk kétgólos hátrányban a debreceniek térfelén próbált labdát szerezni, rengeteg olyan támadást sikerült kontrából vezetnie ellenfelünknek, melyet akár góllal is befejezhetett volna, de szerencsére legtöbbször az utolsó pillanatokban sikerült tisztázni, és életben tartani a reményt legalább a pontszerzésre. Ehhez viszont szükség lett volna gólokra, melyek csak nem akartak megszületni, a DEAC pedig szemmel láthatóan élvezte a futsalt, így a harmadik góljuk – el kell ismerni – elég parádésra sikeredett…Horváth Viktória szerezte a találatot a mérkőzés harmincadik percében, de Üveges Katalin játszotta ismét a főszerepet, hiszen ő adta a remek gólpasszt, és hozta kihagyhatatlan helyzetbe játékostársát. Egyre kevesebb idő, és lehetőség volt csapatunknak a felzárkózásra, de azért még reménykedésre adott okot, hogy a Dorner Dóra elleni szabálytalanság következtében megítélt büntetőt Kota Gabriella értékesíteni tudta a 36. percben, így ismét csak kétgólos volt a DEAC előnye, és még volt hátra négy perc, ami futsalban lehet akár hat is. Sajnos a reményünk hamar elszállt, hiszen néhány másodperccel később Fülöp Diána is gólt ért el, így visszaállt a háromgólos különbség, melyen már nem sikerült kozmetikázni, így 4-1-re a DEAC csapata nyerte a rangadót, és ezzel a győzelemmel a tabellán is átvette a vezetést.

Az élen tehát a DEAC karácsonyhozhat, de csak egy pont az előnye csapatunk előtt, míg a harmadik helyre a Tolna lépett fel a mai Budaörs elleni győzelmével. A bajnokság a január 23-24-i hétvégén folytatódik, ekkor csapatunk a Budaörs vendégeként lép majd pályára.

Lányaink azonban még nem mehetnek téli pihenőre, hiszen van még hátra jövő héten  hétvégén egy Magyar Kupa találkozó, melynek a pontos időpontját még nem tudjuk, az ellenfelet viszont már igen. Ma dőlt el, hogy csapatunk a Magyar Kupa 3. fordulójában a Viadukt SE Biatorbággyal küzd majd meg a Final Fourba jutásért. A továbbjutás két mérkőzésen dől majd el.

Hajrá Astra!

A teljes mékőzés felvétele

Kota Gabi tripla, de vereség a rangadón!

Női Futsal NBI 6. forduló 

Astra HFC-Üllő – TFSE 3-6 (3-1) 
⚽️ Kota Gabriella (3., 11.,(büntető) 11., ) ill.,
Gruber Brigitta (10.), Folk Zsuzsanna (24., 39.), Tell Zsófia (25.), Kovács Szilvia (31.), Kiss Gabriella (37.)

A második kör is elkezdődött a női futsal NBI-ben ezen a hétvégén. Az első körben 3-3-as döntetlent játszott a TF-el Dombó János együttese, és az első játékrészben úgy tűnt, hogy most sikerülhet megszerezni a három pontot. Csapatunk nagy iramban kezdett, letámadta ellenfelét, és több helyzetet és lehetőséget is kidolgozott a TFSE kapuja előtt. Lányaink domináltak, a TF csapatának inkább lehetőségekre futotta. Ennek megfelelően a 3.percben Kota Gabriella egy szép góllal megszerezte a vezetést csapatunk számára. A 10. percben a semmiből Gruber Brigitta révén egyenített a TF, majd a 11. percben egy jogosan megítélt büntetőt értékesített ismét Kota Gabi, így megint egygólos volt az előny. Sőt, egy gyors labdaszerzés, és támadás után még ebben a percben ismét betalált Kota Gabriella, így már két góllal vezetett csapatunk. Az első félidőben több gól nem született, pedig a helyzetei, lehetőségei megvoltak csapatunknak, és ez (utólag) meg is bosszulta magát a második húsz percben.

A második játékrész eleje úgy folytatódott mint az első, de nem sikerült lányainknak gólt szerezni, viszont ellenfelünknek Pádár Anita két villanása révén a 24. és a 25. percben igen… Ezzel öt perc alatt kiegyenlítette a mérkőzést a TFSE.  Feljavult a TF játéka, lányaink nem igazán tudtak helyzeteket kialakítani, teljesen megfordult tehát a mérkőzése képe a TF javára. A 31. percben egy kapu előtt keresztbelőtt labdára jó ütemben érkezett Kovács Szilvia, és becsúszva megszerezte a vezetést ellenfelünknek. Bár futsalban egygólos vezetésnél kilenc perccel a vége előtt még nem igazán lehet győzelmet elkönyvelni egy rangadón, és csapatunk nem is adta fel a “harcot”, de az egyetemisták már nem engedték ki a mérkőzést a kezükből. A 37. percben ismét villant Pádár Anita egy gólpasszal, a 39. percben pedig Folk Zsuzsanna csent el egy labdát, és lőtte a hatodik, egyben utolsó találatot a mérkőzésen. 

Két ellentétes félidő után a TFSE kétgólos hátrányból fordított, és 6-3-ra nyert. Talán az első játékrészben kihagyott helyzetek, és a második félidőben a hosszabb kispad (a vírushelyzet, sérülés, és egyéb elfoglaltság is nehezítette csapatunk helyzetét) volt az, amely meghatározta a mérkőzés sorsát. Na meg persze az is, hogy Kota Gabi, aki ezen a mérkőzésen a hátán vitte a csapatot, a meccs hajrájában bokasérülést szenvedett, és már nem tudott visszatérni a pályára.

A 6. forduló után csapatunk továbbra is vezeti a bajnokság tabelláját, hiszen a bajnokaspiráns DEAC is vereséget szenvedett Tolnán.

🎥A teljes mérkőzés

📆A lányok a jövő héten Magyar Kupa találkozón lépnek pályára Pakson, az Atomerőmű SE együttese ellen.

Hajrá Astra!

Ismét győztek a futsalos lányok!💪

Női futsal NBI 5. forduló

Astra HFC-Üllő – Budaörs Futsal 3-1 (1-0)
⚽️:Krascsenics Petra (4., 36.), Urbán Anett (25.) ill., Megyeri Boglárka (31.)

A női futsal bajnokság 5. fordulójában csapatunk az újonc Budaörs együttesét fogadta Üllőn vasárnap este. A papírforma lányainknak kedvezett, hiszen a TFSE-vel vívott döntetlenen kívül az összes mérkőzésen győztesen hagyták el Dombó János lányai a játékteret, míg a budaörsi csapat három vereség mellett mindössze kétszer tudott nyerni. 

Jól indult a találkozó csapatunk számára, hiszen már a 4. percben megszületett a vezető találat, Krascsenics Petra vette be Terdik Tamara kapuját. Sajnos a második gólra elég sokat kellett várni, hiszen hiába voltak meg a helyzetek, azok rendre kimaradtak, így az első játékrészben több találat már nem született. 

A második játékrész 25. percében aztán végre “megérkezett”a második gól, Urbán Anett talált a budaörsi kapuba, és bár a 31. percben Megyeri Boglárka még gólokban szorossá tudta tenni a találkozót, a 36. percben Krascsenics Petra ismét eredményes volt, így csapatunk 3-1-re megnyerte a mérkőzést és továbbra is tartja vezető helyét a bajnokság tabelláján!

📅A következő fordulóban ismét rangadó következik, Üllőn fogadják majd lányaink november 8-án a TFSE együttesét. Ezen a hétvégén (november 8.) pedig elkezdődik az U17-es futsal bajnokságban is a szezon, utánpótlás csapatunk szintén a TFSE ellen kezdi meg a 2020/2021-es bajnokságot.📅

Egri Réka is csapatunknál kezdi a futsalt!⚽️

Egri Réka 15 évesen a Gödi SE-ben kezdett futballozni, majd 2018-tól az MTK U19-es csapatának hálóőre lett.🥅
Pályafutása alatt néhány alkalommal az MTK felnőtt NBI-es csapatának keretébe is bekerült, iilletve az utánpótlás válogatott kerettagság sem maradt ki labdarúgó pályafutásából. 🇭🇺
A 2018/2019-es szezon után felhagyott az aktív labdarúgással, de most újra talált motivációt, méghozzá a futsalban, ezen belül csapatunkban, és reméljük, hogy az Astrában bővítheti majd az eddig megszerzett érmei számát!🥇

Sok sikert kívánunk Rékának a futsal pályafutásához!💪

Az MTK NBI-es csapatától igazoltunk!📣

Csolti Réka nagypályáról futsalra vált, és az első igazi futsal szezonját az Astra felnőtt NBI-es csapatában kezdi meg!🤩

Réka a Csakacselben kezdte pályafutását, de igazolt labdarúgóvá 2013-ban, 12 évesen vált, amikor a Budapest Honvéd csapata leigazolta. Már akkor kitűnt tehetségével az idősebbek között, és egy évvel később már nem csak az U15-ös, hanem az U17-es csapatban is pályára lépett, sőt meghatározó játékossá vált. Az U15-ös csoportmérkőzéseken 40 találkozóból 32 gólt szerzett, U17-ben pedig a harmadik mérkőzésén már sikerült kapuba találnia.
Tehetségére az MTK is felfigyelt, és a 2015/2016-os szezont már a kék-fehérek U17-es csapatában kezdte meg. Több bajnoki címet szerzett utánpótlás szinten, illetve a felnőttek között is bajnok lett az MTK-val. Emellett pedig először az U17-es, majd az U19-es korosztályos válogatott alapembere is volt.🇭🇺🎉
Réka számára nem ismeretlen a futsal hiszen a 2015/2016-os szezonban utánpótlásban futsalozott már az Astrában, azóta viszont csak nagypályán játszott az MTK színeiben.

Most úgy döntött, hogy felhagy a labdarúgással, és a 2020/2021-es szezont az Astra futsal csapatában kezdi meg. Reméljük, hogy futsalban is hasonló sikerek várnak rá, mint az eddigi években nagypályán!

Sok sikert Réka!💪🏻
Hajrá Astra!😍

Válogatott centert igazolt csapatunk!⚽

Futsal csapatunk szurkolói számára örömhírrel szolgálhatunk, hiszen az Olaszországból hazatérő, felnőtt futsal válogatott center Kota Gabriella az Astra színeiben folytatja pályafutását!🎉
Kota Gabi még csak 22 éves, de pályafutása egészen hosszúra nyúlik vissza. Mint ahogyan sokan mások is, labdarúgással kezdte, 2011-ben 13 évesen igazolt a Debreceni Női Labdarúgó Sportegyesületbe. Egy évvel később a Nyírség NSC-ben folytatta pályafutását, majd 2013-ban kezdett megismerkedni a futsallal. Ekkor igazolt ugyanis az MVFC Berettyóújfalu csapatába. Itt 15 évesen a felnőtt NBII-es csapatban futsalozott, és 20 mérkőzésen 15 gólt szerzett.
2015-ben csapatot váltott, a DEAC együtteséhez igazolt, ahol nem csak az NBI-es futsal csapatban játszott, hanem a női felnőtt nagypályás NBII-es keret tagja is volt. A 2016-os évben igazolt a Hajdúböszörmény NBI-es futsal csapatába, illetve megyei szinten a Tarpa SC-ben folytatta párhuzamosan a labdarúgást is, melynek itt még mindig nem volt teljesen vége, hiszen egy évvel később a budapesti Airnergy FC csapatához igazolt NBII-be. Itt már körvonalazódhatott, hogy a futsal válik elsődlegessé a pályafutásában. Három évig meghatározó játékosa, mondhatni gólfelelőse volt a HTE együttesének, és bajnoki címet is nyert csapatával.
2019 szeptemberében igazolt Olaszországba az A.S.D. VIS FONDI együttesébe, ahol a Covid járvány miatt számára is hamar véget ért a 2019/2020-as évad.
A 2020/2021-es szezont már az Astrában kezdi meg, és reméljük, hogy sok góllal fog hozzájárulni NBI-es csapatunk sikereihez!
Hajrá Gabi!Hajrá Astra!🏆💪

Ezüstérem a Magyar Kupában

2019/2020 Női Futsal Magyar Kupa döntő
Szombathely, Savaria Aréna 2020. február 23.

Astra Car-Bay Kiskunfélegyházi Bulls FC – Agenta Girls Szekszárd FC 3-4 (2-1)
g: Dorner Dóra (16.) Beke Adrienn (20., 37.) ill.  Kiss Gabriella (8., 21., 28.), Megyeri Boglárka (40.)

Nehéz erről a mérkőzésről írni, hiszen aki úgy ült le vasárnap 11.00 órakor megnézni a Magyar Kupa döntőt, hogy nem volt érintett egyik csapat oldaláról sem, annak igazán nagy csemege volt ez a fordulatos, és izgalmas kupadöntő. Ha viszont bármelyik csapat szurkoló táborát nézzük, nyílván ők végigizgulták az egész találkozót, és a végén a szekszárdi szimpatizánsok örülhettek. Nekik is könnyebb írni a találkozóról, mint annak, aki a vereségben érintett csapat szurkolója. Aki talán még el sem hiszi, hogy ez megtörténhetett, mint ahogy valószínűleg csak a nagyon vagányok tettek volna nagyobb összeget a tippmixen a Szekszárd győzelmére. Mindössze az előző találkozókból, és a bajnokságban elfoglalt helyezésekből kiindulva lehet ezt mondani, de a Kupadöntő, -ahogy minden döntő kicsit más, mint egy “sima” bajnoki mérkőzés-, az más kávéház…, egy mérkőzésen megtörténhet bármi, és ezt, -a mérkőzést látva- a szekszárdi játékosok pontosan tudták…

Az első játékrész nehezebben indult a vártnál, hiszen hiába birtkolta csapatunk többet a labdát, és alakított ki helyzeteket ellenfele kapuja előtt, a vezetést a 8. percben Kiss Gabriella találatával a Szekszárd szerezte meg. Nyolc percig -volt az több is a tiszta játékidő miatt- nem született találat, de ebben a periódusban is inkább lányaink veszélyeztettek. A 16. percben aztán Dorner Dóra találatával megtört a jég, és Beke Adrienn bombájával a félidő vége előtt már a vezetést is megszerezte csapatunk. A szünet nem jött jókor, legalábbis ezt lehetett érezni, hiszen a második játékrész elején egy szép támadás végén azonnal egyenlített a szekszárdi csapat. Astra nyomás, szekszárdi önfeláldozó védekezés jellemezte a találkozót ezután is, és bizony az sem segítette csapatunk dolgát, hogy a 25. percben Ganczer Hajnalkát második sárga lappal kiállították a játékvezetők. Mindkét csapat nagyon akarta ezt a kupagyőzelmet, hiszen elképesztő küzdelem folyt végig a pályán, de a 28. percben ismét jött Kiss Gabi, és újra ellenfelünk vezetett (3-2). Csapatunk az utolsó 10 percben tényleg mindent egy lapra feltéve támadott, és helyzeteket is ki tudott alakítani, de ezek rendre kimaradtak. Aztán a 37. percben ismét jött Beke Adrienn, és óriási gólt akasztott szabadrúgásból a kapu jobb felső sarkába. (3-3) Három perc volt még hátra, de elképesztő hosszú volt ez a idő, már csak azért is, mert ebben a három percben is lányainknál volt a labda, adódott helyzet csapatunk előtt most is, de egyszerűen nem találtak játékosaink a szekszárdi kapuba. 6 másodperc..ennyit mutatott az eredményjelző tábla, mikor az Astránál volt a labda, az utolsó esély még a rendes játékidőben. Biztos vagyok benne, hogy volt olyan szurkoló, aki már “berendezkedett” a hosszabbításra, de végül nem lett ráadás..labdavesztés…szekszárdi kontra, és az utolsó másodpercben Megyeri Boglárka gól..hihetetlen..
A Szekszárdi együttes nyerte a kupát, és nem lenne korrekt ha azt írnánk, hogy érdemtelenül..csak gratulálni tudunk nekik, csapatunknak pedig még egy ideig biztosan fájni fog ez az ezüstérem…

Ugyanakkor az is igaz, hogy kilenc alkalommal final fourba jutni sem kis dolog, (kilencből hat alkalommal győztünk is) és korábban is volt rá példa, hogy ezüstéremmel zártak lányaink. Most már csak egy cél lebeghet a szemek előtt, a bajnoki cím, amiért ezek után biztosan mindent meg fognak tenni a lányok.

Idővel pedig ez az ezüst is szépen csillog majd!

HAJRÁ ASTRA!

 

Remekül sikerült felnőtt futsal csapatunk őszi szezonja

NBI-es futsal csapatunk a nyáron teljesen átalakult, a jelenleg sérült Godvár Katalin kivételével egy játékos sem maradt az előző keretből, így gyakorlatilag teljesen új csapatot kellett építenie Dombó Jánosnak. Az igazolások remekül sikerültek, hiszen Benkő Mónika, Szennai Adrienn, Beke Adrienn, Hargas Annamária, Varga Adél, Vígh Renáta, Mátyás Noémi, Mogyorósi Zsuzsanna, Ganczer Hajnalka, valamint Urbán Anett, Csizi Fanni, Dorner Dóra is amellett döntött, hogy ebben a szezonban Astrás mezben lép pályára.
Az, hogy milyen erősségű ez az együttes, tulajdonképpen már az első bajnokin megmutatkozott, hiszen 4-4-es döntetlent sikerült elérni a bajnokság nagy esélyesének kikiáltott TFSE ellen. A második fordulóban ugyan fordulatos mérkőzésen Debrecenben vereséget szenvedett a csapat (4-3), de az ezután következő négy mérkőzését magabiztosan nyerte. Pontosabban hármat, mert a Szekszárd elleni mérkőzést játék nélkül kapta meg csapatunk, miután ellenfelünk nem utazott el a találkozóra. (Astra-Vénusz 4-3, Gyula-Astra 1-3, Astra-Tolna 4-0, Astra-Szekszárd 3-0). A 7. fordulóban a tavalyi bajnok, de több kulcsjátékosát elvesztő Hajdúböszörmény együttese volt az ellenfél, és bár csapatunk volt a találkozó esélyese, rengeteg helyzet maradt ki, így  3-3-as döntetlennel zártak lányaink.
A HTE elleni döntetlen után viszont szinte taroltak Varga Adélék, hiszen remek formában, nagy fizikai fölénnyel, szép játékkal legyőzték a TFSE-t 4-2-re, majd a DEAC-ot 6-2-re, illetve a Miskolci Vénusz együttesét 9-1-re. Az utolsó őszi fordulót a Gyulai Amazonok ellen tavaszra halasztották, így tulajdonképpen a TFSE-DEAC találkozó eredményétől függött, hogy sikerül-e a téli szünetet az első helyen zárni. Sikerült, hiszen 6-1-re nyert a TF, és így hiába játszott csapatunk kevesebb mérkőzést, gólaránnyal így is az első helyről várják a lányok a januári folytatást.
Nagy utat tett meg a csapat öt hónap alatt, rengeteget dolgoztak azért a lányok, hogy a csapat mondhatni szinte tökéletes szezont zárjon. Azért is mondhatjuk tökéletesnek, mert ha a tavalyi utolsó őszi forduló után megnézzük a tabellát, (akkor a 10. forduló után mehettek téli szünetre a csapatok) akkor láthatjuk, hogy bár ott is az élen álltak Dombó János lányai, de csak 19 pontjuk volt, 37 rúgott, és 27 kapott góllal. Most a 10. forduló után 23 pontja van csapatunknak, 43 gólt szereztek a lányok, és csak 20-at kaptak

A házi góllövőlista élén Beke Adrienn áll 13 találattal, Varga Adél 7, Urbán Anett 6, Ganczer Hajnalka pedig öt gólt szerzett. Érdekesség, hogy kapusunk Hargas Annamária is feliratkozott a gólszerzők közé, két gól fűződik a nevéhez, ahogyan Szennai Adrienn is kétgólos. Rajtuk kívül pedig még Benkő Mónika (1), és Csizi Fanni(1), Mogyorósi Zsuzsanna (1), Mátyás Noémi (1), Vígh Renáta (1) volt eredményes.

A Női Futsal Magyar Kupában a legjobb nyolc között várja csapatunk a folytatást, ahol a négy közé jutásért a HTE lesz az ellenfél. A továbbjutás két mérkőzésen dől majd el, az elsőt január 19-én Hajdúböszörményben játsszák a csapatok. Amennyiben lányaink sikerrel veszik ezt az akadályt, akkor zsinórban nyolcadjára játszana csapatunk a Final Fourban, amely még egyik klubnak sem sikerült soha.

Vezetőedzőnk, Dombó János értékelése az őszi szezonról:
“Nehéz, és munkás féléven vagyunk túl, ahol azt gondolom, hogy sikerült a rövidtávú  céljainkat elérnünk, de nem dőlhetünk hátra, hiszen a bajnokság érdemi része gyakorlatilag csak most fog elkezdődni. Köszönöm minden játékosomnak, segítőmnek az áldozatos munkáját, és nagyon boldog, békés, és áldott karácsonyt kívánok mindenkinek.”

Lányaink hétfőn zárják az évet, de sok pihenő nem lesz, hiszen december 21-én még lesz egy “fellépésük” a Karácsonyi Fociparádén Szigetszentmiklóson, január 5-én pedig már újra bajnoki mérkőzés vár a lányokra, méghozzá a remek formában lévő Tolna otthonában.